2007 óta Nagykovácsiban működő vállalkozásunk kertészeti árudaként indult. Mára faiskolánk kibővült webáruházzal és parti kellékekkel, dekorációs részleggel. Folyamatosan bővülő, fejlődő boltunkba és webáruházunkba keressük a megfelelő munkatársat teljes munkaidőben vagy 6 órás részmunkaidőben, aki fiatalos lendülettel, jó kommunikációs készséggel rendelkezik, csapatban és önállóan is hatékonyan tud dolgozni.

Ha úgy érzed, tapasztalatoddal, gyakorlatoddal, vagy megfelelő munkabírásoddal te is hasznos tagja lehetnél csapatunknak, kérjük, jelentkezz hozzánk egy önéletrajzzal és egy motivációs levéllel, amiben kifejted, miért szeretnél nálunk dolgozni, és mely területen éreznéd magad igazán hatékonynak nálunk.

MUNKATERÜLETEINK

Faiskolai áruda

Növényismeret előny, de nem feltétel. Ha elég motivációs készséget érzel magadban és szorgalmas vagy, nálunk a növényismeretet megtanulhatod. Ez a munka folyamatos fejlődést, tanulást igényel, mi is mindig tanulunk valami újat, sokszor a vásárlóinktól is. Télen hideg van, nyáron meleg, fizikai munka van bőven. Feladatok: növényápolás, növényvédelem, áruátvétel, árufeltöltés, árukiadás, vásárlókkal, szállítókkal való kapcsolattartás, beültetések elkészítése, áruda rendben- és tisztántartása.

Ajándék- virág és parti kellékek

Dekorációs készség nagy előny, fontos, hogy szeresd a rendezettséget és a szépítgetést. Folyamatos tanulást és fejlődést kíván az itteni feladatok ellátása. Feladatok: Szobanövények, cserepes virágzók ápolása, rendezése, héliumos lufik fújása, áruátvétel, árufeltöltés, vásárlók kiszolgálása, bolt folyamatos rendben- és tisztántartása. Pénztárgép- és számítógép kezelése. Sok önálló munkát igényel, egyszerre többfelé kell figyelni.

KERTÉSZETI BOLT

Előny a növényápolásban, növényvédelemben való jártasság, de nem feltétel. Viszont fontos, hogy szívesen tanulj, fejlődj, mert itt folyamatosan fejlesztened kell tudásodat. Fontos, hogy szeresd a rendezettséget, jó legyen a kommunikációs készséged, szívesen és türelmesen tarts kapcsolatot a vásárlókkal. Feladatok: folyamatos árufeltöltés, vásárlók kiszolgálása, idővel megfelelő szaktanácsadás, áruismeret, bolt rendben- és tisztántartása.

KERTÉSZETI WEBÁRUHÁZ

Előny, de nem feltétel a Photoshop ismeret, webáruházban való jártasság. Fontos, hogy szívesen tanulj, fejlődj, érdekeljen, hogy hogyan fejlesztheted magad és a webáruházunkat. Feladatok: bejövő rendelések összekészítése, csomagolás, számlázás, vásárlókkal való telefonos kapcsolattartás, áruátvétel, árufeltöltés a boltban és a webáruházba. Webshopos részleg folyamatos rendben- és tisztántartása. Van, hogy egész nap csomagolni kell, nagy odafigyelést, precízséget és monotonitástűrést igényel, ugyanakkor sokfelé kell figyelni egyszerre.

Kérjük, csak akkor jelentkezz hozzánk, ha nem ijedsz meg a sok munkától, szeretsz emberekkel együtt dolgozni, a konfliktushelyzeteket is türelemmel és jól kezeled, és pozitívan állsz hozzá a munkához. Ha a megoldást keresed és nem a problémát, munkádra 100%-osan igényes vagy, vállalod a felelősséged érte, és amit elkezdesz, azt be is fejezed. Mi baráti hangnemben beszélünk vásárlóinkkal, beszállítóinkkal és egymással is. Ez alap elvárás nálunk.

A munkaterületek és munkafolyamatok átfedésben vannak egymással, ezért nálunk szinte mindenki mindenhez ért. Emiatt mindenki összedolgozik, ha a szükség úgy hozza, besegítünk egymásnak. Azok a munkatársak illenek be a csapatunkba, akik megfogják a munkát, a munka élén állnak és teljes energiabedobással dolgoznak, de ha kell, a monotonitást is jól viselik. Van, hogy egyedül kell több vásárlóval is foglalkoznod, de előfordul, hogy hirtelen a segítségedre van szükség a webshopos csomagolásban. Kérjük, csak abban az esetben jelentkezz hozzánk, ha ezek nem ijesztenek meg, és készséggel segítesz a csapat többi tagjának is, ha épp ott van rád szükség.

Jelentkezésedet az alábbi e-mail címre várjuk, vagy személyesen is behozhatod boltunkba:

Jelentkezésedet az alábbi e-mail címre várjuk, vagy személyesen is behozhatod boltunkba:

Latinkert Kertészet és Ajándékbolt, 2094 Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 14.