KEDVES KERTÉSZKEDŐ!

Üdvözöljük a Latinkert weboldalán.

 

Engedje meg, hogy az alábbi képekkel röviden bemutassam Önnek kertészetünket.

Üzletünk 2007 óta családi vállalkozásként működik. Egy akkor már 13 éve működő gazdaboltot vettünk át és bővítettünk kertészetté.

Az indíttatás szüleink természetszeretetéből ered. Hugommal ebben a szellemiségben nevelkedtünk, Ő pedig ezt tanulmányaiban is szem előtt tartotta. Amikor a Corvinus Egyetem kertészmérnöki szakát elvégezte, családi összefogással indítottuk el kertészetünket.

 

Kezdetektől fogva a természettel való harmónia megteremtését tartjuk fontosnak. Legfontosabb célunk, hogy vásárlóinknak ne csupán növényeket adjunk el, hanem természetbarát szemléletmódú szakszerű növény- és kertápolási tanácsokkal is a segítségükre legyünk.
Hartai Orsolya,
Hartai Orsolya, a Latinkert Kertészet vezetője:

Kertészetünkben udvarias, szakszerű kiszolgálással várjuk régi és új vásárlóinkat.

Igyekszünk Vásáróink igényeit a lehető legkörültekintőbben kielégíteni, így a növények mellett a kerti szerszámoktól kezdve a növényvédő szereken át virágföldet, ültetőcserepeket, nádszövetet, vetőmagokat, szerves- és műtrágyát, és minden egyebet megtalál nálunk, ami a kertápoláshoz szükséges lehet. Folyamatos fejlesztéseinkkel vásárlóink minél gyorsabb, kényelmesebb, és korszerű kiszolgálásának igyekszünk eleget tenni.