Ha teljesen bio házikertet szeretne otthonra

AJÁNLJUK: Amennyiben teljesen „BIO” házikertet szeretne otthonra, nyugodt szívvel javasoljuk az EM BIO használatát.
em_logo

Mi az EM BIO?
Ez egy fermentálással előállított, több mint 80 féle mikroorganizmus megfelelő összetételét tartalmazó folyadék. Effektív Mikroorganizmusok megfelelő összetétele.

HOGYAN HAT?
A talajba juttatva felszaporodnak a földben a hasznos mikrobák és kiszorítják a növényeinkre kártékony hatású kórokozókat, és lebontják a vegyszermaradványokat. A kórokozókat nem direkt módon távolítjuk el, hanem olyannyira megerősítjük növényünket, hogy saját maga győzi le a kórokozókat. A folyamatos karbantartással beáll a megfelelő egyensúly házikertünkben, így jóval kevesebb esély jut a kórokozóknak is a megtelepedésre. A szer nem növényvédő szer, ezért, ha valami kórokozó, vagy kártevő megjelenik növényünkön (lisztharmat, tetű), naponta permetezzük le a beteget, amíg a tünetek el nem múlnak!

embio5l-500x500MIRE HASZNÁLHATJUK? Mi kipróbáltuk, és azóta is rendszeresen használjuk. Gyepápolásra, veteményesben, virágágyásban egyaránt. A világ számos országában nagy sikerrel alkalmazzák a mezőgazdaságban. Az előállítás techonógiáját egy japán professzor (Teruo Higa) fejlesztette ki 30 évvel ezelőtt, a termék 100% MAGYAR gyártású. Ökologiai gazdálkodásban engedélyezett szer.
Talajoltásra: a mikrobák felszaporodva biztosítják az aktív talajélet, lebontják a vegyszermaradékokat, kiszorítják a kártékony élősködőket, intenzívebb gyökérnövekedés, jobb vízfelhasználás, jobb tápanyagfelvétel, terméshozam-növekedés. Csökken az ammóniaképződés.

Permetezésre, lombkezelésre: a növekedési és érési időszakban jobb ellenállóképesség, a támadó kártevőkel szemben.

Komposztálásra: gyorsabb lebomlás, jobb humuszképződés

Vízvezeték és öntözőrendszer vízkőmentesítésére: gátolja a biofilm és vízkőlerakódásokat. Magas antioxidáns hatásának köszönhetően megszűnteti az algásodást és antikorrózív hatása van. Adagolhatjuk az öntözőrendszerhez.

Adagolása:
talajoltás: 100m2-ként 0,5l EM BIO 5l vízzel higítva 10cm mélyen bedolgozva.
permetezés: 2dl EM BIO 10l vízhez adagolva, a növényt teljesen fedje.

megveszem2_v05e